Noutati

  1. SET SUDURA PRELATE PVC2022-02-16
    SET SUDURA PRELATE PVC
  2. 2019-02-19
    Cum sudam bannere cu aer cald pentru reclame stradale
  3. 2019-02-07
    Cum se sudeaza plasticul cu suflante de aer cald si electrozi din plastic

Furnizori

Sudura pereti antivant din cristal PVC transparent

2018-08-28
Sudura pereti antivant din cristal PVC transparent

Sudura cu aer cald a PVC-ului transparent

Cristalul PVC vine ca solutie pentru inchideri de foisoare si terase, confectie pereti anti-vant si in ultima vreme este un material folosit de cei care fac arhitectura textila in confectia corturilor de evenimente.

Sudura cu aer cald a acestui material este dificila pentru ca presupune o atentie sporita la mai multi parametri: - temperatura - viteza - forta de presare - debit de aer - latimea imbinarii sudate

Robotul de sudura prelate FORSTHOFF P este echipamentul ideal pentru aceasta operatiune. Cu masa proprie de 18Kg, acest automat de termosudura ofera presarea optima pentru termosudura materialelor PVC.

Pentru ca sudura sa arate foarte bine si in acelasi timp sa nu produca incretirea materialului sau cute datorita temperaturii se va utiliza duza metalica de 20mm sau 30mm. Va prezentam sudura unor pereti anti-vant cu o viteza de 8m /min, care a iesit estetic perfect - sudura transparenta, fara urme lasate de duza, fara incretiri, o sudura inchisa corect interior-exterior, conforma, care a trecut de toate testele de rezistenta pe care le-am efectuat.