Noutati

 1. SET SUDURA PRELATE PVC2022-02-16
  SET SUDURA PRELATE PVC
 2. 2019-02-19
  Cum sudam bannere cu aer cald pentru reclame stradale
 3. 2019-02-07
  Cum se sudeaza plasticul cu suflante de aer cald si electrozi din plastic

Furnizori

Suflante / feonuri cu aer cald - membrane PVC/TPO, sudura prelate, sudura plastic, lipire liner piscine, sudura linoleum PVC

2019-01-21
Suflante / feonuri cu aer cald - membrane PVC/TPO, sudura prelate, sudura plastic, lipire liner piscine, sudura linoleum PVC

Feonurile manuale sau suflante cu aer cald

Aplicatii ce presupun termosudura sau sudura cu aer cald difera atat din punct de vedere al materialelor folosite cat si prin accesoriile de care aveti nevoie Totusi, vom avea o constanta: sufltanta de sudura cu aer cald - feonul industrial. Concret, fiecare producator va vinde acelasi feon industrial pentru mai multe aplicatii, pentru ca produsul final se va obtine prin sudarea cu aer cald - asa cum am spus mai sus, accesoriile difera de la sudura plasticului cu adaos de material pana la imbinarea la cald a foliilor PVC, INDIFERENT ca acestea sunt prelate sau membrane PVC sau TPO.Feonul FORSTHOFF OVAL Q il recomandam in urmatoarele aplicatii:

 1. hidroizolatii cu membrane PVC/TPO
 2. sudura cu aer cald a prelatelor PVC
 3. lipirea plasticului cu adaos de material (sudura electrozilor din plastic)
 4. sudura linerului pentru piscine
 5. sudura pardoselilor din PVC, linoleum, tarkett etc.
 6. procese cu aer cald: termocontractarea tuburilor pe cabluri, incalzire, uscare etc.

Argumente:

 1. feonul genereaza o temperatura reglabila independent in intervalul 20-700 de grade, temperatura pe care o setati dintr-un potentiometru - in functie de materialele sudate folositi temperatura potrivita.
 2. mecanismul de functionare este IDENTIC: suflantele trag aerul din exterior prin admisie(filtre), il propulseaza catre sudura prin puterea motorului si al sistemului de turbine,il incalzesc la temperatura dorita trecand prin rezistenta ceramica.
 3. suflanta are un design usor oval si este echilibrata spre partea din fata - designul este pentru o priza corecta si relaxata a utilizatorului atat la sudura membranelor, sudura prelatelor cat si sudura plasticelor. Modul in care este echilibrat feonul transfera masa lui in partea din apropierea sudurii.
 4. puterea de 1500W este suficienta pentru termolipirea si sudarea cu aer cald conform standardelor DVS, oferind garantia sudurilor conforme.
 5. calitatea si piese feonului va ramane intotdeauna o constanta a producatorului german FORSTHOFF.

Aceasta postare are ca scop o informare corecta a clientilor nostri, totodata incercam sa spulberam miturile legate de ideea ca anumite echipamente sunt dedicate pentru membrane PVC, liner si prelate, sudura plastic sau pardoseli PVC, linoleum etc.