Noutati

  1. SET SUDURA PRELATE PVC2022-02-16
    SET SUDURA PRELATE PVC
  2. 2019-02-19
    Cum sudam bannere cu aer cald pentru reclame stradale
  3. 2019-02-07
    Cum se sudeaza plasticul cu suflante de aer cald si electrozi din plastic

Furnizori

Cum sudam bannere cu aer cald pentru reclame stradale

2019-02-19
Cum sudam bannere cu aer cald pentru reclame stradale

Cum sudam FRONTLIT COATED sau mai corect cum finisam bannere cu aer cald?

Frontlit Coated este un material alb, rezistent la apa cu o greutate de 450g/m2. Acest material se printeaza cu cerneluri pe baza de solvent, ecosolvent, UV, latex si se usuca rapid datorita structurii poroase. Aria de aplicatie este piata grafica, display-ere pentru interior dar si pentru exterior, signalistica, publicitate outdoor, print de mari dimensiuni etc. Acest material este termosudabil si poate fi sudat/lipit atat cu masinile de sudura bannere utilizand pana calda de la Miller Weldmaster cat si cu robotii de sudura printuri de mari dimensiuni din gama FORSTHOFF. Ca vorbim de sudura suprapusa, pentru a obtine un print de mari dimensiuni, sau de finisarea perimetrala (tivire pe margine), pentru a putea bate capsele rotunde in vederea ancorarii, ambele operatiuni se fac rapid cu robotul de sudura cu aer cald FORSTHOFF P. Sudura cu aer cald a materialelor PVC atat pentru suprapunere cat si pentru tiv, buzunar, buzunar cu snur interior etc. presupune atentie sporita la urmatorii parametri:

1. Temperatura de lucru a automatului de sudura cu aer cald FORSTHOFF: o temperatura prea mica va duce la o plastifiere incompleta a PVC-ului si cele doua straturi care urmeaza a fi sudate nu vor adera. O temperatura prea mare fie va arde materialul fie il va increti excesiv. Aici recomandam sa testati temperatura de lucru pana obtineti suduri puternice.

2. Viteza robotului de sudura banner FORSTHOFF P – viteza de lucru pe aces tip de material este una mare in primul rand gramajului relativ mic, de 450g/m2. Robotul de finisat folii PVC va avea o viteza de peste 10m/minut, parametru pe care il traducem prin productivitate marita a sudurii bannerelor.

3. Forta de presare in sudura la cald a bannerelor si mesurilor cu robotii FORSTHOFF: masa proprie a robotului de 18kg se va distribui, datorita sistemului de presare al rolei siliconice, pe toata suprafata sudurii.

Astfel, se realizeaza atat o lipire conforma a PVC-ului cat si o finisare estetica a materialului, prevenind formarea cutelor si incretirii materialului.