Furnizori

TERMENI DE UTILIZARE

Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati in totalitate termenii si conditiile explicate mai jos. Vizitarea in continuare a paginilor acestui site presupune ca sunteti in totalitate de acord cu termenii si conditiile de utilizare ale site-ului www.plasttools.ro

Continutul site-ului www.plasttools.ro sunt proprietatea S.C. PLAST TOOLS EXPERT SRL.

Toate materialele prezente pe acest site sunt protejate de legile copyright-ului si legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala Ele nu pot fi reproduse, copiate distribuite, vandute, transmise sau publicate fara acordul prealabil, in scris al S.C PLAST TOOLS EXPERT SRL.

UTILIZAREA

Este responsabilitatea dumneavoastra:

  1. transmiterea catre persoanele sau departamentele companiei a materialelor obscene, jignitoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile persoanelor implicate.
  2. trimiterea pe E-mail catre angajatii Plast Tools Expert SRL a materialelor pornografice sau cu caracter obscen, a informatiilor confidentiale sau pentru care posesorul nu detine drepturi de autor.
  3. transmiterea de informatii la care aveti acces, catre persoane sau departamente de la firme concurente.
  4. nu veti transmite pe E-mail fisiere care contin virusi, sau prin intermediul retelei, programe care pot provoca nefunctionarea in conditii optime a site-ului sau chiar distrugerea lui.
  5. nu veti copia/adapta si distribui informatii sau parti din informatii (text, poze, documente) la care ai acces pe site, indiferent scopul urmarit, fara acordul prealabil al proprietarului.

CONFIDENTIALITATEA DATELOR DUMNEAVOASTRA

Pentru a raspunde intrebarilor Dvs, pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa, adresa de e-mail si numarul de telefon. Aceste informatii insa nu vor fi folosite pentru a va transmite alte oferte, informatii despre serviciile firmei noastre fara acordul dvs. Totusi putem furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa aceste statistici nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care ne permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Toate aceste informatii colectate de PLAST TOOLS EXPERT SRL prin intermediul site-ului plasttools.ro au scopul de a ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site, dar si a serviciilor PLAST TOOLS EXPERT SRL.

CONTACT / NEWSLETTER

Administratorii site-ului si/sau persoanele/departamentele carora le sunt adresate E-mail-uri sau scrisori, desi isi rezerva acest drept, nu au obligatia de a pastra o evidenta a lor, avand deplina libertate in luarea deciziilor privind gestionarea acestora. Compania PLAST TOOLS EXPERT SRL isi rezerva dreptul de a modifica fara o notificare prealabila termenii si conditiile precum si site-ul www.plasttools.ro si structura acestuia sau de a putea face orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.. Va recomandam sa cititi periodic sectiunea TERMENI SI CONDITII pentru a lua la cunostinta eventualele modificarile survenite. Continuarea utilizarii site-ului se traduce si in acceptarea fara rezerve a modificarilor..

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Pentru a raspunde intrebarilor Dvs, pentru a tine evidente despre folosirea site-ului nostru, poate aparea necesitatea de a va cere informatii cu caracter personal, cum ar fi numele Dvs., adresa de e-mail si numele firmei etc. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre PLAST TOOLS EXPERT pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, oferte si promotii, detalii tehnice si documente fiscale etc. PLAST TOOLS EXPERT isi rezerva dreptul de a furniza unor terti informatii de ordin general referitoare la vanzari, trafic in site precum si alte informatii, insa acestea nu vor contine date cu caracter personal. Acest site poate utiliza tehnologii care permit colectarea anumitor informatii cu caracter tehnic despre dvs: adresa Dvs. de Internet, sistemul de operare folosit, tipul browser-ului, informatii despre traficul realizat de Dvs. prin site-ul nostru. Aceste informatii colectate prin intermediul site-ului ajuta la imbunatatirea serviciilor oferite de site si a serviciilor noastre. Aveti dreptul sa solicitati gratuit, o data pe an, informarea, actualizarea, stergerea sau neprelucrarea datelor dumneavoastra personale printr-o cerere scrisa trimisa la adresa de e-mail office@plasttools.ro. Ne obligam sa raspundem solicitarii dumneavoastra in maxim 15 zile lucratoare de la data primirii cererii.

TERMENI DE GARANTIE

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi, PLAST TOOLS EXPERT, in baza documentelor emise de producatori, declaram pe propria raspundere ca produsele cuprinse in prezenta factura:

  1. Nu pun in pericol sanatatea, viata, securitatea muncii si protectia mediului.
  2. Subansamblurile si piesele de schimb pentru produsele comercializate de PLAST TOOLS EXPERT SRL au garantie 1 an si corespund directivelor, standardelor si agrementelor tehnice ale subansamblurilor din care fac parte, exceptie facand: rezistentele ceramice, cauciucurile siliconice si curelele de presare material si periile colectoare – articole neacoperite de garantie.
  3. Pentru toate celelalte produse comercializate de societate, perioada de garantie este mentionata in certificatele de garantie eliberate la vanzare.

SERVICE PLAST TOOLS EXPERT SRL – 0725 935 803

DECLARAȚIE DE CONSIMȚĂMÂNT

Vă informăm că prin acceptarea acestor Termeni si conditii, vă dați consimțământul ca Plast Tools Expert să prelucreze datele dumneavoastră personale pentru a vă furniza informații despre oferte, campanii de marketing si promovare prin reclame si pentru a realiza: cercetări de piață, sondaje de opinie; colectare de informații statistice si feedback pentru produsele si serviciile sale.

În situația în care doriți să vă retrageți consimțământul dat în cuprinsul prezentului accord si in situația în care doriți să vă exercitați drepturile dumneavoastră de acces, rectificare, portabilitate, ștergere, restricționare, de a vă opune prelucrării, puteți face acest lucru prin accesarea butonului de dezabonare din cadrul e-mailului sau prin transmiterea unei solicitări în acest sens în atenția Responsabilului cu protecția datelor la office@plasttools.ro sau prin poștă la adresa Sos de Centura, nr 2, Stefanestii de Jos, Ilfov.

Mai înainte de a vă furniza/corecta/șterge etc. datele, vă vom solicita o dovadă a identității și informații suficiente despre interacțiunea dumneavoastră cu noi, astfel încât să putem găsi toate datele relevante în legătură cu dumneavoastră.

Pentru mai multe informații ne puteți contacta la adresa de e-mail office@plasttools.ro sau prin poștă la adresa Sos de Centura, nr 2, Stefanestii de Jos, Ilfov